LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Dostałem zadanie od tego gościa w Barze żeby znaleźć jego karabin bo go wywala z Powinności. Poszedłem w to miejsce, a na początku myślałem, że jest to w bazie gdzie się Wojskowi lali ze Stalkerami, ale nie. Jest znaczek na środku drogi obok bazy wybiłem zwierzynę co tam biegała chodzę chodzę i nic nie wiem czy tej broni tam po prostu nie ma czy jest gdzieś sprytnie ukryta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ten karabin-Abakan z granatnikiem,jak pamiętam to ma jeden z bandziorów Dzikiego w Dolinie Mroku,taki osioł w płaszczu Batmana ;-) ,chyba że rzeczywiście coś zabugowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 To czemu mi pokazuje Agroprom?? Ten koleś go znalazł i zawinął?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 W Agropromie to była giwera z Powinności ale w CS,chociaż może na jakimś patchu 05,czy 06 się chłop przemieszcza,ewentualnie może być bug. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 To pamiętam i dlatego na początku myślałem, że w bazie jej szukać zaraz skocze do Jantaru i wyjaśnię z gościem sprawę :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 wyjaśnię z gościem sprawę :mrgreen: Sugeruję dyplomację a nie od razu w m...ę i z kopa :mrgreen:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Popełniłeś błąd, bo ja kolesia miałem w agropromie, ale zanim wziąłem zadanie, potem po wzięciu zadania koleś zniknął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Ja taki mało delikatny jestem więc nie obejdzie się bez przemocy. A co do błędu dawno nie grałem w SHoC i po prostu nie wpadłem na to i z resztą byłem przekonany, że ta bron leży w bazie złe przyzwyczajenia z CS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Sorka,poprawiłem swój post miałem napisać w Dolinie Mroku,ni cholery nie wiem czemu na Jantar się uparłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 OJ to się porobiło bo byłem w Dolinie i nie spotkałem żadnego bandziora z wypasiona bronią ciekawe dlaczego może nie miałem questa włączonego, a Dziki już gryzie ziemię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 7 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 Wiem,że to był jeden obwieś,który jako jedyny miał Abakana z granatnikiem-to właśnie była ta giwera i szwendał się owy osobnik w wiadomych budynkach będąc forpocztą zbója Dzikiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 7 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2009 U mnie biegali sami dresiarze koło Dzikiego, ale teraz mam zadanie zlikwidować Bandytów w Agropromie to sprawdzę czy może któryś nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek - łowca Opublikowano 25 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Miałem tak samo jak ty. W dolinie mroku nie było tego gościa, więc na pda spojżałęm i widzę, że jest w podziemiach agropromu. W póżniejszym etapie gry warto też poszukać w tunelach agropromu bandyty z unikalną bronią ,,gwintowany spsam". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi