LordDino Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 I znowu ja piszę ale jakoś mnie chyba gra nie lubi. Od początku jak pierw zrobiłem kilka zadań od gen Woronina żeby było fajnie i dali mi Wintoreza. Potem pomyślałem, że pomogę trochę Wolności to zakapowałem im, że oddział Powinności się czai w gospodarstwie. No to wybrałem się z chłopakami żeby ich przetrzebić udało się zabić wszystkich. I tu pojawia się problem bo nie zaliczyło mi zadania wkoło same trupy, a ono dalej świeci łaziłem w około szukając jakiegoś niedobitka i nic nawet jak się pojawił jeden koleś z Powinności od strony wejścia to go sprzątnąłem i nic cholerka. Wie ktoś co należy teraz robić?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted May 9, 2009 Report Share Posted May 9, 2009 Nie chce cię martwic, ale mi raz zwiał znalazłem go dopiero pod antenami, był w oddziale powinności, ale i tak zginął bo była naparzanka, wolnośc vs powinnośc i powinnościowcy dostali wpierdziel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 9, 2009 Author Report Share Posted May 9, 2009 Też myślę, że chyba jeden dał nogę i nie wiem gdzie go szukać, a póki co nie chce rozwalać Powinności bo Woronin fajne nagrody za zadania daje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts