LordDino Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 I znowu ja piszę ale jakoś mnie chyba gra nie lubi. Od początku jak pierw zrobiłem kilka zadań od gen Woronina żeby było fajnie i dali mi Wintoreza. Potem pomyślałem, że pomogę trochę Wolności to zakapowałem im, że oddział Powinności się czai w gospodarstwie. No to wybrałem się z chłopakami żeby ich przetrzebić udało się zabić wszystkich. I tu pojawia się problem bo nie zaliczyło mi zadania wkoło same trupy, a ono dalej świeci łaziłem w około szukając jakiegoś niedobitka i nic nawet jak się pojawił jeden koleś z Powinności od strony wejścia to go sprzątnąłem i nic cholerka. Wie ktoś co należy teraz robić?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 9 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Nie chce cię martwic, ale mi raz zwiał znalazłem go dopiero pod antenami, był w oddziale powinności, ale i tak zginął bo była naparzanka, wolnośc vs powinnośc i powinnościowcy dostali wpierdziel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 9 Maja 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2009 Też myślę, że chyba jeden dał nogę i nie wiem gdzie go szukać, a póki co nie chce rozwalać Powinności bo Woronin fajne nagrody za zadania daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi