Łuska69 Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Siema,mam Anonaly zainstalowane z modami 4K tekstury plus provak 2.5 i aggresive reshade i problem pomaga na tym ze w zależności od pory dnia i pogody mam dziwne tekstury drzew na horyzoncie…wie ktoś jak to poprawić ? Z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 12 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2021 20 godzin temu, Łuska69 napisał: Siema,mam Anonaly zainstalowane z modami 4K tekstury plus provak 2.5 i aggresive reshade i problem pomaga na tym ze w zależności od pory dnia i pogody mam dziwne tekstury drzew na horyzoncie…wie ktoś jak to poprawić ? Z góry dzięki za pomoc Może któryś z reshade coś takiego powoduje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi