kozaq94 Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Witam ! Mam dość irytujący problem związany z ciągłym przycinaniem się, oraz okresowo, niemniej często, występującymi przeskokami postaci podczas poruszania się. Podczas ruchu postać przesuwa się takimi mikro skokami, a nie płynnym ruchem co nie jest to odzwierciedlone poprzez spadek fps. Dzieje się tak w przypadku ustawień maksymalnych jak i minimalnych. Czy ktoś spotkał się z takim problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Każdy, to niestety doczytujące się textury, tak działa prehistoryczny X-Ray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczuropies515 Opublikowano 12 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2021 Mi spadło do minimum jak zainstalowałem moda na SSD i dołożyłem ramu do 16gb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi