The Iceman Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Internetowy sklep serwisu Cenega.pl, trudniącego się dystrybucją gier w Polsce, ustanowił czasową zniżkę 80% na prawie 150 tytułów. Jest naprawdę co wybierać, zwłaszcza dlatego, że większość gier jest tak tania. Wprowadzono jednak limit sprzedaży, więc nie ma na co czekać. Więcej info: sklep.cenega.pl Kolejną promocję uruchomił także internetowy sklep serwisu Gram.pl na nieco ponad 20 tytułów tych bardziej znanych i popularnych. Więcej info: sklep.gram.pl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Bobos Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Może nie są to same hity, ale niektóre warte uwagi. Niestety ja tam nic dla siebie nie znalazłem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Rzeczywiście masa tytułów tylko jak kolega wyżej nic mnie nie zainteresowało a szkoda bo mam kilka tytułów na które się czaje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Szkoda że Bioshock taki drogi (EK oczywiście) bo bym sprawdził czy mi startnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Hmm, w sumie ja tez nie znalazlem niczego wartego uwagi. Wiekszosc tych gier byla juz w czasopismach komputerowych. Wyjatkami jest Mass Effect, ktorego naprawde warto kupic. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamilov Posted May 20, 2009 Report Share Posted May 20, 2009 Mam MASS EFFECT super gierka! Przejście jej zajeło mi 4 dni. :-D Niedługo wyjdzie MASS EFFECT 2 : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bincon Posted May 21, 2009 Report Share Posted May 21, 2009 Niedługo wyjdzie MASS EFFECT 2 Wątpie, że niedługo. Premiera jest przewidywana na pierwszy-drugi kwartał 2010 roku. @topic Polecam wam z tych gier BioShock'a, wg. mnie świetna pod każdym względem :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts