The Iceman Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Internetowy sklep serwisu Cenega.pl, trudniącego się dystrybucją gier w Polsce, ustanowił czasową zniżkę 80% na prawie 150 tytułów. Jest naprawdę co wybierać, zwłaszcza dlatego, że większość gier jest tak tania. Wprowadzono jednak limit sprzedaży, więc nie ma na co czekać. Więcej info: sklep.cenega.pl Kolejną promocję uruchomił także internetowy sklep serwisu Gram.pl na nieco ponad 20 tytułów tych bardziej znanych i popularnych. Więcej info: sklep.gram.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Może nie są to same hity, ale niektóre warte uwagi. Niestety ja tam nic dla siebie nie znalazłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Rzeczywiście masa tytułów tylko jak kolega wyżej nic mnie nie zainteresowało a szkoda bo mam kilka tytułów na które się czaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Szkoda że Bioshock taki drogi (EK oczywiście) bo bym sprawdził czy mi startnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Hmm, w sumie ja tez nie znalazlem niczego wartego uwagi. Wiekszosc tych gier byla juz w czasopismach komputerowych. Wyjatkami jest Mass Effect, ktorego naprawde warto kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilov Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Mam MASS EFFECT super gierka! Przejście jej zajeło mi 4 dni. :-D Niedługo wyjdzie MASS EFFECT 2 : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bincon Opublikowano 21 Maja 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Niedługo wyjdzie MASS EFFECT 2 Wątpie, że niedługo. Premiera jest przewidywana na pierwszy-drugi kwartał 2010 roku. @topic Polecam wam z tych gier BioShock'a, wg. mnie świetna pod każdym względem :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi