Grigorij_2019 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Mam pytanie - przy ciele szalonego stalkera znalazłem pendrive. czy jest to cel jakiejś misji? Ok nieważne znalazłem misje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 (edytowane) @Grigorij_2019 Maks z grupy Wolności w Magazynach Wojskowych powinien mieć to zadanie powiązane z pendrive'm szaleńca, którego zdobyłeś. Edytowane 19 Grudnia 2021 przez Skryty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigorij_2019 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Heh śmieszna sprawa.... maks raczej nie żyje ale zamierzam grę przechodzić na nowo więc uwzględnię 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi