Wulv Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Prototype to bardzo brutalna gra akcji, w której wcielamy się w Alexa Mercera (tytułowy prototyp), bohatera jakiego jeszcze nie było. Alex bowiem nie jest zwykłym człowiekiem, w wyniku eksperymentów jakie na nim przeprowadzano, nabył pewne niezwykłe umiejętności. Potrafi pochłonąć, dosłownie pochłonąć dowolną postać spotkaną na swojej drodze, by po chwili przybrać jej wygląd, jednak to nie jest jego najgroźniejsza broń. Bronią tą jest jego własne ciało, które jest doskonałym narzędziem mordu, ale co ja wam będę mówił, obejrzyjcie filmy... Link do filmów. Uwaga! Są one bardzo brutalne, zresztą tak jak cała gra :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Gra wygląda za...no wiecie... Szkoda, że pewnie będzie miała za wysokie wymagania na mojego kompa, ale z czym mi się kojarzy? (nie pytać dla tego) Hellgate (wygląd miasta i ubiór kolesi) Left4Dead (zombie i wygląd miasta) Alone in the Dark (sam nie wiem czemu) Co mi się BARDZO podoba? -Infiltracja -Pojazdy -Umiejętności A najbardziej styl bycia (ubiór) bohatera. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulv Posted May 28, 2009 Author Report Share Posted May 28, 2009 Masz rację, podobieństwa w wyglądzie są ale żadna z tych gier nie ma tego co ma ta gra. A w tytule podoba mi się: -Wygląd bohatera :P -Sposób poruszania się (tzn. Skakanie, bieganie po ścianach, skoki...) -Walka "wręcz" -Ogólna apokalipsa. -Fabuła. Świetnie - poprawiasz pisownię; fidi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted May 28, 2009 Report Share Posted May 28, 2009 Sporo o tym czytalem, ale nie sadze zeby wyszla z tego taka rewelacja jak zapowiadali, bo gra by byla zbyt skomplikowana. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Wymagania sprzętowe: * System operacyjny: Windows XP (Service Pack 3) z DirectX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Los Bobos Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Wymagania sprzętowe: * System operacyjny: Windows XP (Service Pack 3) z DirectX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bas001 Posted June 1, 2009 Report Share Posted June 1, 2009 Tego to do końca nie wiem,znalazłem tylko taką notkę,chociaż patrząc na procesor to raczej nie jest to wymaganie minimalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts