FairFight Posted January 9, 2022 Report Share Posted January 9, 2022 Tytuł Oryginalny: [DLTX Required] Dynamic Mutants Slightly Remastered (Update 7) Platforma: Anomaly 1.5.1 Data Premiery: 4 Września 2021 Autor: TheMrDemonized Autor Spolszczenia: FairFight Opis: Spoiler Remaster moda Dynamic Mutants, który dodaje nowe mutanty do Zony, dodaje nowe dynamiczne wiadomości na temat mutantów, a także nieco zmienia sposób spawnowania się mutantów. Screeny: Spoiler Zmiany: Spoiler Mod został przekonwertowany do formatu DLTX, a jego opcje zostały przeniesione do MCM, więc teraz jest osobnym dodatkiem. Pojawiają się nowe mutanty, które wcześniej nie zostały wykorzystane w Anomalii, ale można je wyłączyć w trakcie gry. Mod można skonfigurować w panelu MCM. Pojawia się więcej dynamicznych wiadomości PDA związanych z mutantami, polowaniami oraz obroną przed falami mutantów. Kompatybilność: Spoiler Mod trzeba zainstalować po Boomsticks and Sharpsticks. Dodatek już zawiera w sobie modyfikację Rats Are Not Enemies. Instalacja: Spoiler Katalog gamedata wypakować do folderu głównego gry. Linki do pobrania: Spoiler Mod DB Dynamic_Mutants_DLTX.8_PL.zip 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted January 11, 2022 Author Report Share Posted January 11, 2022 3 godziny temu, Jarema_07 napisał: mam problem z zainstalowaniem, wrzucam gamedata do folderu głównego gry, ale potem gra się nie odpala. próbowałem jeszcze raz... i nic. Jakieś logi? Ja właśnie spróbowałem i odpala się normalnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted January 11, 2022 Author Report Share Posted January 11, 2022 32 minuty temu, Jarema_07 napisał: próbowałem gra się włączyła, ale nie można było ich przyzwać.(ciekawostka: czy znasz opcje nieśmiertelności ) Tam się chyba spawny ustawia w MCM. A przyzywać niczego nie próbowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
FairFight Posted January 11, 2022 Author Report Share Posted January 11, 2022 38 minut temu, Jarema_07 napisał: próbowałem ustawić spawn ale ich tam porostu nie było Hmmm. Więc może trzeba ustawić spawn i poczekać 12h albo 24h. Coś takiego. Mówiąc krótko, trzeba troszkę potestować. U mnie mutanty się pokazały w sumie dosyć szybko po skonfigurowaniu moda i rozpoczęciu gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts