Budda Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Mam problem z najnowszym "Boomsticks and Sharpsticks" Po instalacji tego moda, kiedy używam noża, ręce są dziwnie wysunięte do przodu po łokcie. Strasznie to irytuje. Kiedy używam Broni, Detektora, radia wszystko jest dobrze. Jak sobie poradzić z tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 @Budda Nie masz zainstalowanych żadnych innych addonów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budda Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 Poprawka, nawet jak trzymam w dłoniach detektor to jest ta dziwna anomalia Moja lista addonów to: Nowe Ikony: Maid's Assorted Icon Design New mutant icon parts and meat Basic Icons Reszta: Artefact Renovation, KillTracker, Toggle_Scope (Ale nie działa), Weapons Drop on Bodie, DLTX Pack of new Device Chciałem zainstalować jeszcze Grok's Body Health System Redux jednak mam problem gdzie amunicja jest po prawej stronie zamiast po lewej przez co biegam wzrokiem po HuD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 2 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 @Budda Nie wiem szczerze mówiąc co powiedzieć. Bez addonów też tak masz? MI się po prostu wydaję że któryś z tych dodatków powoduje takie problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budda Opublikowano 2 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2022 2 godziny temu, Suseł napisał: @Budda Nie wiem szczerze mówiąc co powiedzieć. Bez addonów też tak masz? MI się po prostu wydaję że któryś z tych dodatków powoduje takie problemy. Już wiem czym jest to spowodowane. Zainstalowałem samego "BaS" Problem z wyciągniętymi rękoma mając nóż w ręku występuje przy rozdzielczości 4:3. Przy zmianie na 16:9 problem znika. Niestety, nie mam obecnie monitora w tych Proporcjach. Można to jakoś naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Suseł Opublikowano 3 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) @Budda Niestety za bardzo nie pomogę przy tym....Najwyżej to możesz spróbować poszukać jakiegoś addona na zmiane pozycji broni HUD. Edit: Postaw sobie Anomaly od nowa, wrzuć tego addona: https://www.moddb.com/mods/stalker-anomaly/addons/eft-style-weapons-re-position-redux a potem BaS'a i na koniec resztę dodatków. Może to zadziała. Nie wiem. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Suseł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ronnie1910 Opublikowano 4 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Jeśli problem leży tylko w nożu to znajdź i wyedytuj sobie plik "m_knife" w configs/items/weapons. Poszukaj pozycji "hud_fov" i ustaw sobie na mniejszą - w B&S domyślnie jest ustawione chyba na 0.6, zmniejsz na 0.4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi