Kochamruskich_132 Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 Cześć ostatnio chciałem pograć w stalker anomaly ale niewiem czy się opłaca pobierać jak może nie chodzić. Aktualnie mam laptoka asus x554l win 10 dwu rdzeniowy i3-5005u 2ghz 8gb ram nivedia 920mw intel hd graphics 5500? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 No na pewno odpali. O to się bać nie musisz XD U mnie Anomaly na kompie który ma - Ryzen 3 4300G - Zintegrowana karta graficzna Radeon Vega 6 - 1x8GB RAM DDR4 - Dysk SSD M.5 512GB Na DX8.....chodzi cienko. Nie wiem ile FPSów bo nie patrzałem ale nie powiedziałbym o przyjemnym graniu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kochamruskich_132 Posted February 5, 2022 Author Report Share Posted February 5, 2022 Dzięki za odpowiedź fps na chociaż na samej integrze gra mniej wyciągnie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted February 5, 2022 Report Share Posted February 5, 2022 No ja niestety kompa dobrego nie mam a szkoda bo bym se chętnie pograł w jakieś fajne gry ale ja bidak i pieniędzy nie mam to co ja najwyżej na tym pograć mogę to klasycznego dooma i starsze mody do stalkera xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts