carlopapa Posted March 5, 2022 Report Share Posted March 5, 2022 Witam po oddaniu naszyjnika Monolitu Sidorowi Wolność po chwili staje się dla mnie wrogiem i strzela dodam, że tak jak powiedział Brat Cienia Monolitu nie zabiłem podczas jego zadań nikogo wie ktoś o co chodzi i jak to naprawić??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted March 5, 2022 Report Share Posted March 5, 2022 (edited) @carlopapamożna tak: http://stalker-gamers.ru/forum/168-1314-113493-16-1515001473 Edited March 11, 2022 by qlkin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
carlopapa Posted March 6, 2022 Author Report Share Posted March 6, 2022 Zrobiłem bazę Wolności jeszcze raz tyle, że tym razem w maskującym egzo i wszedłem nie frontową bramą a wyłomem w murze i cały czas boczkiem bez żadnej strzelaniny i rezultat jest taki, że Wolność z neutrali (poprzednio) cała jest na zielono 😁 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts