LordDino Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Spoko taka tylko sugestia jak coś odpal Ci trochę kabanosów. :-D [ Dodano: Czw 02 Lip, 2009 ] I wydobywania z nich pożytecznych rzeczy. No właśnie tu pasi zdobywanie jedzenia i strzelanie z łuku, wtedy nie uszkadza się interesujących części ciała potworka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Chyba orzeszków w czekoladzie xD. Możemy zaczynać "sesje" próbną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dobra, zmieniłem na łowcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 :P widzisz :]. To by była krótka misja dla was 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Jako wstęp i nauka można by zaczynać ale uprzedzam jestem zupełnie zielony. Nigdy w czymś takim nie uczestniczyłem więc jak coś mogę się pytać dość często na początku co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Spokojnie Paolo Verebetti i Dino dostali zadanie od pewnego handlarza. Polega ona na zbadaniu rzekomo opuszczonego budynku. Budynek jest w zachodniej części Doliny Mroku. Wielkość 100mx100m. Nie wiadomo nic więcej. Co robi drużyna? Mniej swobody co? ;] Możecie iść tam. Odmówić zadania Popytać w obozie na temat tego budynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie wiem jak Dino, ale ja tam idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Teraz czekamy na Dino... Co ja gadam?! Paolo podszedł na odległość wzroku do budynku... Idziesz dalej? Czekasz na Dino? Sprawdzasz budynek z bezpiecznej odległości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ubezpieczam z bezpiecznej odległości jak się coś pojawi sprzątnę to . Może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Może być ;]. Dino widzi Paola bardzo wyraźnie lecz nie podchodzi do niego bliżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Provokator dowiedziawszy się o misji, postanowił dogonić Dino oraz Paolo, położył się koło Dina wyjął lornetkę i zaczął obserwować budynek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Paolo co robisz aktualnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Czekam na Dino. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Provokator Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ja z Dino cię osłaniamy z daleka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Dino i Provokator usłyszeli ślepe psy.zmierzające w stronę Paola. Próbujecie zabić psy? Ściągacie psy na siebie? Ostrzegacie przed nimi Paola? Nic nie robicie? (Odpowiada Prov i Dino osobno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Imię: Albert Specjalizacja: strzelec Opis zewnętrzny: 177 wzrostu, 75 wagi, krotkie brazowe wlosy, wysporotwany Charakter: opanowany i malomowny Bron i ekwipunek: bron glowna: scar l std mk16 mod 0 dodatki: eotech 552 eglm an/peq-2 bron boczna: beretta 93r mundur i oporzadzenie: marpat, altamy, iba [wszystkie dodatki + plyty sapi 4lvl], fritz, lc2 + ladownice ekwipunek: noktowizor usmc generacji 2+, lornetka, 14 magazynkow do scara, 3 magazynki do beretty, 5 granatow he, noz kabar, apteczka pierwszej pomocy, 3 mre, 2 manierki z woda, spiwor, 2 miny clymore, zestaw do czyszczenia broni, duprolex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Ściągamy psy na siebie we 2 damy rade 1 stadku. W mordę połowy rzeczy co Albert napisał nie kumam :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Nie tylko ty... W jaki sposób je ściągacie? Krzyczycie? Strzelacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Napiszcie czego to wam napisze co to jest. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 W Googlach można sprawdzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Elvis to co robisz?! Proszę napisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Zaczynamy strzelać do psiaków, A jak mnie będzie nurtowało mocno to rzeczywiście luknę w Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Wydaje mi się, że MG powinien robić jakieś wydarzenia i wtedy dawać warianty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Mam nadzieje że się spodoba... Dino zastrzelił 2(mam nadzieję ze z HK więc zostało Ci 296 pocisków) z 5 a Prov 1. Pozostałe 2 rzuciły się na Dino'ego. Paolo usłyszał strzały i się odwrócił... Paolo miał tylko 2 opcje do wyboru, uciec nie mógł gdyż na północy grasują Snorki, a droga koło Dino'iego mogła by zrucić uwagę psów. 1. Wykonujesz dalej misje? a) przeszukujesz budynek? :P obchodzisz budynek do o koła? 2.Idziesz na pomoc Dino'niemu? a) strzelasz z łuku? :D strzelasz z granatnika? c) strzelasz z Galil ARM? d)próbujesz dobiec do członka drużyny? Dino i Prov Dino ostaje ugryziony 2 razy w nogę, lecz to nie są poważne rany. Nawet nie przebiły pancerza. Prov nie zostaje nawet zauważony przez psy. 1. Uciekasz a) w stronę obozu http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif w stronę Paola 2. Próbujesz ubić psy a) nożem http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif G36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Odmieniaj normalnie czyli Dina Dinowi nie rób jakiś takich jak teraz patentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi