Skocz do zawartości

Stalker

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 125
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Paolo który wariant? Sasha i Albert położyli się na wzgórzu i obserwują... BTW: Te "warianty" są tylko przykładowe możecie robić coś innego tylko opiszcie to dokładniej. Pamiętajcie też by korzystać z wyposażenia. Sytuacja u Dina -----(taka sama bo w poście jest nadal pytanie co robisz )--- Sytuacja u Paola ----(tak jak wyżej)--- Nadal stoimi w tym smym punkcie ale tak się w RPG nie robire jak nic nie robisz kiedy masz swoja ture przeciwnik działa :-D

Ale o to chodzi w RPG przecież nie? Wy musicie sami myśleć. To WY tu gracie. Ja i Wulv jesteśmy tylko hmmm... nasze role są 2.

1. Narracja opowieści

2. Decyzje o skutkach waszych poczynań

a to czy pójdziecie w lewo czy w prawo to już wasza decyzja. Przynajmniej ja to tak widzę.

Sorry, że tyle mnie nie było ale nie umiałem się dostać na forum. Muszę wam wytknąć kilka błędów. Po pierwsze sesja powinna być jak opowiadanie, zaczynać się od krótkiego wstępu (tzn 5-15 linijek), każdy post powinien zawierać co najmniej kilka zdań, utrzymywać klimat i wpasowywać się w historię. GM nie powinien pisać wariantów, nawet w sesji próbnej. A gdy zakończy się ta sesja próbna, powinniśmy zamknąć ten temat, albo zostawić go do rozmów o sesji i otworzyć dwa nowe, jeden "Rekrutację" gdzie byłby system i karty postaci, a drugi "Sesję właściwą" w którym... no cóż, tego nie muszę nikomu tłumaczyć :D To chyba wszystko :P

Dobrze... tylko proszę wszystkie informacje przysyłać na PW.

Dlaczego?

Otóż, prosił bym Elvisa o zgodę i usuniecie wszystkich postów prócz mojego z tego tematu, zmianę pod nazwy na "karty postaci" oraz na zgodę o o prośbę to userów o to byśmy tylko Wulv i Ja mogli pisać w tym temacie dla schludności i przejrzystości. Następie tak jak proponował nam Wulv będzie następny temat z sesją. Tak dla rozruszania(bo ja bym się długo zastanawiał) pierwszą "misje" zaserwuje nam nasz drogi Wulv :>. Elvisie co o tym sądzisz?

No to ja mam trochę inna propozycję :P

Tak jak Lordino proponuje ten temat zostawić do komentowania sesji i takich tam. Ty VooDoo załóż nowy temat na karty, a gdy wszyscy je złożą, ja zrobię temat z sesją :D

Tak, ale chodzi mi o to, że jest chyba organicznik znaków w poście więc nie wiem czy wszystko zmieszczę w jednym

A czego ty chcesz tak dużo pisać?