Jump to content

Stalker Anomaly 1.5.1 - jak przywrócić oryginalne ikony w ekwipunku?

Recommended Posts

Witam wszystkich serdecznie 🙂

Nie potrafię tworzyć modyfikacji. Szukam jedynie rozwiązania, plików, podpowiedzi. Mam nadzieję, że to dobry dział.

Gram w Stalker Anomaly 1.5.1. Ostatnio dodałem do tej gry moda "Anomaly HD Models Addon [1.5.1] 07.11 update". Działa świetnie i znacznie poprawia jakość kombinezonów u postaci, jednak też zmienia ikony w ekwipunku. Próbowałem tak grać, ale to jest dla mnie niestety nie do przeskoczenia. Kombinezon Nosorog nie wygląda jak Nosorog, inne kombinezony tak samo wyglądają inaczej. Za bardzo przyzwyczaiłem się do starych ikon i u handlarza lub gdy znajdę nowy kombinezon czuję się zdezorientowany. Chcę odzyskać stare ikony w ekwipunku, jednocześnie nie usuwając całej modyfikacji.

Grzebałem w plikach moda i usunąłem pliczek "ui_icon_equipment.dds" z lokalizacji:

S.T.A.L.K.E.R. Anomaly 1.5.1.2 [PL] [PORTABLE]\gamedata\textures\ui

Udało się, ikony powróciły do pierwotnej postaci. Pancerze wyglądają normalnie. Jest tylko jeden problem. U handlarza "Lekki płaszcz" wyświetla się źle ...a właściwie to nie wyświetla się wcale 😆

1463969103_S-T-A-L-K-E-R--Anomaly(brakLekkiegopaszczu).thumb.jpg.2f4ed91cfc989f5bfd1a96f73d0ca256.jpg

Wiecie jak to naprawić?

Może wystarczy gdzieś dodać jakiś pliczek?

Jeśli nie da się przywrócić oryginalnego wyglądu tego kombinezonu, to ostatecznie przełknę podmiankę na wizualnie inny (np z jakiegoś moda), byleby reszta wyglądała jak teraz.

EDIT: Właściwie teraz wchodząc do trybu debugowania zauważyłem, że nie wyświetlają się też kombinezony:

Lekki płaszcz
Lekki płaszcz Wolności
Czarny płaszcz
Kombinezon wojskowy
Kombinezon Tropiciel Najemników

Pozdrowienia.

Edited by Gruby