Suseł Posted July 13, 2022 Report Share Posted July 13, 2022 Witam po raz kolejny, znowu jak zwykle pomęczę pytaniami Ma może ktoś lub wie skąd pobiorę PACKER który mi zapakuję pliki w .db? (Czyste niebo i Zew Prypeci) Jak i czym mogę otworzyć pliki .dll które są w folderze bin? Oczywiście z góry dziękuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted July 14, 2022 Report Share Posted July 14, 2022 @SusełŁap link packera/unpackera https://stalker-mods.su/publ/s_t_a_l_k_e_r_quot_zov_pripjati_quot/raspakovshhik_upakovshhik_db_arkhivov_xrcompress/2-1-0-156 a tu 'towar' - bo nie wiem czy bez zmiany VPN tam wbijesz: rasp_rXrCompress_11.02.2016.7z 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted July 14, 2022 Author Report Share Posted July 14, 2022 @qlkin Wejść tam to nie problem, wystarczy Opera z wbudownym VPNem i działa Bardzo ci dziękuje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
qlkin Posted July 14, 2022 Report Share Posted July 14, 2022 @SusełTych packer'ów to jest więcej, ale ten może Ci ogarnie. Co do otwierania .dll - to, ja oczywiście nie wiem po co ci to, ale chyba gryziesz sprawę nie od tej strony. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Suseł Posted July 14, 2022 Author Report Share Posted July 14, 2022 @qlkin Przyznam że sam nawet nie wiem co w nich można porobić, mniej więcej się orientuję od czego są, ale tak jak pisałem nie wiem co mógłbym w nich zrobić. Raczej tak po prostu z czystej ciekawości chciałbym zobaczyć jak to wygląda : P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts