coleman1029 Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Witam. Jestem w lokacji Opuszczony Szpital i nie wiem co dalej robić . Nagle pojawia się helikopter i nie wiem co dalej robić . Raz rozwaliłem helikopter i wyszło tylu ludzi , że nie miałem szans przeżyć , a drugi raz biegałem po całym tym szpitalu i próbowałem znaleźć jakieś przejście , ale nic nie znalazłem . Pomóżcie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Rozwalasz helikopter, pojawiają się ludzie musisz utrzymać się bodajże przez minutę i wpada bo szpitala Czyste Niebo i Ci pomaga. Nic nadzwyczajnego oprócz tego, że trzeba się uwijać dość dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Helikopter można zniszczyć z każdej broni, więc jak Ci się skończyły RPG to wal z czego tylko masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Los Bobos Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Jak rozwalisz helikopter to najlepiej się gdzieś ukryj Czyste Niebo i tak da sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coleman1029 Opublikowano 17 Lipca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 Aha . Dzięki chłopaki zaraz będę grał to zrobię tak jak mówicie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Jak rozwalisz helikopter to najlepiej się gdzieś ukryj Czyste Niebo i tak da sobie radę. Nie prawda CN pojawi się dopiero kiedy zlikwidujesz pewną ilość przeciwników i będziesz stał w odpowiednim miejscy. Tj. w takim nie zadaszonym miejscu w którym na końcu za 2 górkami jest ckm, owszem Oni zlikwidują część wojska z ckmem włącznie ale nie zaczną jeżeli im nie pomożesz poza tym przeciwnicy cie zgniotą liczebnie jeżeli ich nie będziesz sukcesywnie likwidował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 A tak jeszcze jedna rzecz. Jak masz mało amunicji lub apteczek to radzę wrócić savem do Limańska i zakupić całe zapasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Eee ja zawsze trupków zbierałem mają amunicje do ruskich broni oraz tą do Vla (czy jak to się nazywa) i zawsze starczało bo miałem broń przerobioną na ruską amunicje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Apteczki? Przecież to opuszczony szpital, rozwalaj skrzynie, tam znajdziesz apteczki, a ja muszę się zabrać za CN, bo wg mnie najlepszy moment w grze to opuszczony szpital. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Ja tam wszedłem bez apteczek i z bronią NATO to miałem problemy :/. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Broń NATO przerobiona na amunicje od ruskich i rządzisz chłopie. Chyba najlepiej zasuwa TRS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 18 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Powiedziałbym, że SGi na snajperke zrobione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Jak masz mało amunicji lub apteczek to radzę wrócić savem do Limańska i zakupić całe zapasy. Hmm... ja w Limańsku nie spotkałem się z żadnym handlarzem. Po drugie gdzie można wogóle zdobyc RPG. :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 A tu zmyła handlarz jest jeden z wojaków CS przed wejściem do tego tunelu w ścianie ma patent sprzedawcy. RPG chyba nigdzie nie kupisz jedynie znaleźć można ale z normalnych pukawek rozwalisz śmigłowiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 28 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2011 Po drugie gdzie można wogóle zdobyc RPG. :( RPG jest w schowku na magazynach wojskowych w bazie wojskowych gdzie jest ta antena przez którą nadajemy współrzędne zaginonym stalkerom(misja od leśnika).Schowek jest mniejwięcej na środku tej bazy-jest to skrzynia obok starego pojazdu opancerzonego.To jedyne miejsce w którym znalazłem RPG.Nie polecam go jednak bo jest strasznie ciężkie i nie nadaje sie do zony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi