Qba Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 No wlasnie. Na przeszkodzie stoi mi pewien gosciu, a nie chce go zabijac, poniewaz aktualnie wykonuje misje dla Wolnosci. Ow gosciu kaze mi odejsc, a ja chcialbym sie tam dostac. Czy wie ktos jak mam to zrobic ? Help!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted August 8, 2009 Report Share Posted August 8, 2009 Są na to 3 sposoby: • Możesz podprowadzić z zewnątrz beczkę, przywlec ją do wnętrza budynku i podstawić pod nogi strażnika. Oddal się i strzel w beczkę, aż wybuchnie. Strażnik zginie, a Ty będziesz mógł bez obaw wejść do zbrojowni. • Możesz próbować przeskoczyć obok strażnika. Skacz aż do skutku. Jeśli to nie pomoże, podstaw sobie jakąś przeszkodę i wtedy skacz. Wracasz w ten sam sposób. • Ten wariant nie zawsze działa. Musisz za pomocą broni (najlepiej tłumionej) strzelić strażnikowi prosto w głowę tak, aby zginął na miejscu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, nadal będziesz neutralny dla Wolności. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qba Posted August 8, 2009 Author Report Share Posted August 8, 2009 ok. Dzieki za pomoc. Temat mozna zamknac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted August 9, 2009 Report Share Posted August 9, 2009 W sumie na tym filmiku jest dokładnie pokazane jak tam wejść: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts