cichociemny1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Nie wiem czy to było i czy u was będzie działać , ale odkryłem jak przyspieszyć czas. Oczywiście czas się przyspieszy, ale nie wydzarzenia, np. dzik będzie chodził z taką samą szybkością w "przyspieszeniu" jak bez. Należy nacisnąć następujące klawisze: Num lock wyłączyć i włączyć potem klawisz "/", następnie "*" , potem "-" i na końcu "+" i czas się przyspieszy. Aby czas zwolnić trzeba nacisnąc te klawisze ale od końca , czyli zaczynając od "+" do num locka. Wszytkie te klawisze są na " małej klawiaturce" po lewej i tylko z tej naciskamy te klawisze. Proszę o sprawdzenie u was. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Uważam że lepiej z takiego czegoś nie korzystać, bo jeszcze czasu się nie "odwróci" i będzie nieprzyjemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Próbowałem i się odwracał , a jak nie to wystarczy się odsejwować i czas będzie ok. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VooDoo Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Właśnie coś podobnego zrobiłem w G3 i się nie odwracało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 1.A co to za gra G3?? 2. A ten trick to na własną odpowiedzialność . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wulv Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 G3 to Gothic 3 A jak odkryłeś tą kombinacje? Klikałeś przypadkowe klawisze i sprawdzałeś co się stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Wiesz co grałem sobie w SoCa i zacząłem sobie tak naciskać pokolei klawisze dla bajeru, no ale idę a tu chmury sobie lecą przyspieszone i zaraz noc się zrobiła, a przed przyspieszeniem czasu była gdzieś 17 czasu stalker. Potem się musiałem odczytać, bo nie umiałem odwrócić przyspieszenia, ale chwila pokombinowania i udało się. :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi