Najemnik32 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Nie wiem, czy dobra kategoria, ale potrzebuję pewnej pomocy. Potrzebuje pliku, w którym będą zawarte dane do multi. Mianowicie nick. Chodzi mi o ten plik, ponieważ chce wprowadzić znak ™ do swojego nicku, ale nie mogę zrobić tego po przez grę, bo standardowa metoda nie działa, także nie działa metoda konsoli. Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Musisz edytować rejestr. Start -> Uruchom... (komenda regedit) Wchodzisz tutaj: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\GSC Game World\STALKER-STCS Dokładnej linijki nie pamiętam, ale domyślisz się, o którą chodzi. Klikasz na nią dwukrotnie i zmieniasz nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 A jak zrobić to na Viście, chyba że mam przymuła i Uruchom nie dostrzegam... [ Dodano: Nie 06 Wrz, 2009 ] Zmieniam tą wartość, ale w grze jest jednak nick ten sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Zmieniam tą wartość, ale w grze jest jednak nick ten sam Nie jestem pewien, ale być może znaki specjalne nie są dozwolone, chyba że ktoś ma już nick z takim znakiem, ale byłoby to bardzo dziwne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 6 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2009 Widziałem kolesia na multi i miał ten znak, a druga sprawa, zmieniłem całkiem nick tym sposobem i też nic nie zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2009 zmieniłem całkiem nick tym sposobem i też nic nie zadziałało. Chyba źle się zrozumieliśmy. Masz zmienić wartość wpisu InstallUserName, klikając na niego dwukrotnie. W okienku należy wpisać nowy nick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2009 I tak zrobiłem, ale nic nie zadziałało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi