Jump to content

Kontynuacja Clear Sky po zakonczeniu głównego watku....

Mati1012

Recommended Posts

Dzięki Ci wielkie spróbuje co da się zrobic:) o dalszych krokach poinformuje:) POZDRAWIAM:)

[ Dodano: Wto 17 Lis, 2009 ]

No i świetnie jak na razie mogę eksplorowac Zone:) czyli twoja porada okazała się słuszna:) pogram chwilę i zdam relację;)

Zatrzymałem się teraz w Limańsku nie wiem jak wyjśc z tamtąd...jestem w miejscu gdzie jest budowa i była misja z wyłączeniem generatora i dostaniem się do szpitala może ktoś mi pomoże?

dobra chłopaki namęczyłem si\ę ale znalazłem drogę:D

Niedawno zacząłem przechodzić SCS po raz drugi właśnie z tym mod'em i także utknąłem w Limańsku na placu budowy, po ukończeniu głównego wątku fabularnego. Czy mógłbyś udzielić jakiś wskazówek jak się stamtąd wydostać? Dziękuję i pozdrawiam!

Witam cie kot:)powiedz mi dokładnie w którym miejscu jestes??

[ Dodano: Pon 23 Lis, 2009 ]

Bo jeżeli zatrzymałeś sie przy niedokończonym budynku od strony wejścia do elektrowni to musisz sie wydostac w następujący sposób jeśli jesteś przeciążony to warto troche towaru zbędnego zrzucic musisz wejsc na parapet okna tego przy barakach za z parapetu po prostu skoczyc na baraki trudne to jest ale wykonalne:)pozdrawiam poinformuj mnie o dalszych eksploracjach:)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.