maro19880518 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Jak w temacie - martwe miasto i schowek w kinie, ale gdzie konkretnie? Szukałem pod siedzeniami i jest tylko czajnik, ale to nie to. We wcześniejszej wersji, bodajże 1.0003 był właśnie plecak pod siedzeniami. I takie drugie pytanie czy to miasto ma odzwierciedlenie w realu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 @maro19880518 Znalazłem spis schowków - KLIK. Osobiście nie pamiętam takich detali, bo dawno temu ogrywałem LA. Co do Martwego miasta, to nie za bardzo znam historii owej lokacji. Może na Zone Chronicles jest podana informacja, czy GSC wzorowało się na jakimś opuszczonym mieście lub osiedlu. Na pewno nie na Prypeci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2023 Muszę mieć jakiś błąd bo według tego co piszą schowek jest właśnie w czajniku, a ja nie mam do niego dostępu, nie pojawia się opcja otwarcia go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi