maro19880518 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Wiem że nie każdy jest zwolennikiem ułatwień, ale może ktoś już używał takiego trainera DLL Injector. Włączam go wybieram plik .dll, potem naciskam inject i nie wiem co dalej. Instrukcja mówi, że trzeba nacisnąć lewy alt I klawisz zdefiniowany, ale który? Nie rozumiem właśnie tego na końcu, jak się aktywuje ułatwienia. Pozostałe trainery działają trochę normalniej, niekiedy jednak nie wszystkie funkcje się aktywują (jakby były niedostępne, lub coś w tym stylu) np. CTRL + 1 działa, a już CTRL + 7 nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yascarr Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Myślę że nie ma sensu bawić się w DLL injector, ten trainer działa dość skutecznie (testowałem z ostatnią wersją): https://gtrainers.com/load/categories/trainers/s_t_a_l_k_e_r_lost_alpha_trainer_15_lirw/28-1-0-3791 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 23 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2023 No tego właśnie też używałem ale np. CtrI+7 > Unlimited Weapons Durability nie działa i nic się nie podświetla? Można jakoś edytować trainer, zmienić jego klawisze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yascarr Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 To można z kolei załatwić minimodem "No weapon deterioration" z pakietu SCT: https://www.moddb.com/mods/lost-alpha/addons/small-tweaks-collection-la-14007-dc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro19880518 Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2023 Dzięki, znalazłem coś co pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi