kubic123 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Kiedy bedzie kontynuacja Sesji Mutanty na wybiegu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie ma na razie się kto tym zająć. Nie wiem czy mogę ale na forum jantar kroi się niezła sesja jak coś zapraszam link masz w moim podpisie. Iceman jak coś źle zrobiłem to edytuj tego posta odpowiednio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Nie ma na razie się kto tym zająć. To jest nieprawda niestety, bo ja kilka krotnie pisałem w southboxie i nawet edytowałem posta, więc sesja jest wciąż aktualna, ale uczestnikom się jej nie chce kontynuować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Dziwne ja na przykład byłem tu zapisany i jakoś nie idzie, a tam się ładnie rozwija i co to znaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Zaciągacie stalkera w ustronne miejsce. Zauważa , że jesteście w grupie, więc nawet nie mysli o ucieczce. Uspokajcie go i próbujecie go się wypytać przed czym uciekał. Stalker po minucie opowiada Wam całą historię. Dowiadujecie się, że w fabryce panuje kilka groźnych i dotąd nie sptykanych mutantów, którzy wyrżneli wszystkich najemników. Nwet , posiłki które doszły nie wyszły cało. Jednak arfetakt został w budynku. Co robicie??? To jest właśnie ostatni post dotyczący opowiadania i czekam na to co zrobicie. Teraz jest Wasza kolej i niem dlaczego nikt sesji nie uzupełniał, bo ja chyba za Was tego zrobić nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 26 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 Jednak polecam sesję na Jantarze, każdy mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Z całym szacunkiem teraz porównując tu i na Jantarze to tamta sesja jest lepsza bo samemu trzeba trochę kombinować i nie jesteś skazany na GM co Ci wymyśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Ale tu też by było fajnie jak byście kontynuowali sesję, ale nic nie piszecie , więc nie wiecie co tracicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 No ale próbowałem brać udział tutaj jeszcze przed twoim przybyciem ze 2 razy. Nie dość, że drętwo to jeszcze nikt nie brał udziału na stale wiec po co to. Tam w tej chwili jest 5 osób zaangażowanych fajna fabuła się robi i jeszcze się otworzy sklep w którym wydasz zarobioną kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi