aen Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Mam problem z jednym questem chodzi o rozwiązanie zagadki działka gaussa szukam dokumentów konstrukcyjnych na jego temat i za bardzo nie wiem gdzie ich szukać gra pokazuje mi strzałką gdzie mam iść ale jedyne gdzie docieram to pomieszczenie gdzie wyraźnie coś było testowane po środku wagon a przednim kwadratowy otwór w ścianie przez który coś widać zamieszczam screena http://img708.imageshack.us/img708/5888/ssmania120409192254zato.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Wychodzisz po schodkach, tam masz drabinkę, włazisz po szybie wentylacyjnym, omijasz część zawadzającą i wchodzisz do środka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aen Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Ok dzięki właziłem na górę ale tam nic po za amunicja do karabinu nie znalazłem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Windmaker Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Leżą tam dokumenty, przejrzyj stoły itd. musi być - albo sprawdź ekwipunek, może już to zabrałeś Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted December 4, 2009 Report Share Posted December 4, 2009 Jak wejdziesz po drabinie masz lacznik z druga strona na ktorym jest eliminator i amunicja. Jak przejdziesz na druga strone idz w kierunku tej dziury i zejdz na szyb wentylacyjny prawie przy samej scianie i w nim jest dziura. Jak zejdziesz na dol masz dokumenty i duzego gaussa, ktorego widac przez dziure z dolu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aen Posted December 4, 2009 Author Report Share Posted December 4, 2009 Dzięki wszystkim ale już dawno mam ten quest zaliczony, ale oczywiście eliminatora nie wziąłem nie zauważyłem go :roll: nie trudno się domyślić ze trzeba przez szyb wentylacyjny jakoś się do środka dostać, a ja z przyzwyczajenia szukałem drzwi. Wiecie może o co chodzi z tym questem o którym mówi stalker który wcześniej siedział u naukowców nie chodzi tu o Sokołowa że najemnicy chcieli mu dać sporo kasy żeby ich do Prypeci zaprowadził, ale gość wyczuł że po wszystkim jak ich zaprowadzi to oni i tak go nie puszczą wolno nie kryli się z tym i że niby na dziedzińcu ma być jakaś transakcja, pytam bo quest nie był dodany w dzienniku misji, a wydał mi się ciekawy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted December 5, 2009 Report Share Posted December 5, 2009 nie trudno się domyślić ze trzeba przez szyb wentylacyjny jakoś się do środka dostać, a ja z przyzwyczajenia szukałem drzwi. Ja tez, nawet chcialem juz pisac na forum gdzie te drzwi, takie przyzwyczajenie do nowych gier [nie to co w half-life 1 :mrgreen: ] Wiecie może o co chodzi z tym questem o którym mówi stalker który wcześniej siedział u naukowców nie chodzi tu o Sokołowa że najemnicy chcieli mu dać sporo kasy żeby ich do Prypeci zaprowadził, ale gość wyczuł że po wszystkim jak ich zaprowadzi to oni i tak go nie puszczą wolno nie kryli się z tym i że niby na dziedzińcu ma być jakaś transakcja, pytam bo quest nie był dodany w dzienniku misji, a wydał mi się ciekawy O ktorego goscia ci chodzi. Zrobilem chyba wszystkie questy z naukowcami ale czegos takiego nie mialem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aen Posted December 5, 2009 Author Report Share Posted December 5, 2009 Teraz już wiem chodziło o quest "Jeden strzał" a gość który to mówił jest pośrednikiem przewodnika w Prypeci(stoi oparty o ścianę zaraz przy wejściu do budynku pralni) powiedział to po powrocie do bazy jak skończyłem questa od dowódcy wojskowych, który zlecił mi sprawdzenie co się dzieje z wartownikiem którego PDA podaje sygnał, a on sam przez radio nie odpowiada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts