Ais Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Hmm... znalazłam ją (antenę), ale czym ją zniszczyć? Próbowałam ogniem z broni maszynowej i granatami, ale nic nie dało. Wiem że to może głupie pytanie, ale był tylko jeden ładunek wybuchowy którem rozwaliłam drzwi do przedszkola. Czy jest gdzieś drugi ładunek? OK, problem rozwiązany, już perzeszłam całą grę. Trzeba było po prostu strzelać w podstarę anteny najlepiej ze strzelby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Donord Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Strzelaj w deski pod nią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Albo masz po prostu bug, bo granaty powinny rozwalić deski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja strzelilem z 4 razy z m203 i sie udalo. Ten zlom musi sie rozsypac w proch i zrobic dziure w podlodze zeby mozna bylo dokonczyc questa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ais Opublikowano 5 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 OK, problem rozwiązany, już perzeszłam całą grę. Trzeba było po prostu strzelać w podstarę anteny najlepiej ze strzelby. Jakimś cudem granaty nic nie dały i to mnie zmyliło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zybi15 Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 (edytowane) Nie wiem jak strzelając ale ja podrzuciłem granat nie na dół tylko na tym piętrze na którym ja się znajdowałem i udało się;) Edytowane 6 Maja 2011 przez LordDino 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi