Stalker020294 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam! Mam taką misje poboczną, w której mam udowodnić, że Flin (czy jak to sie pisze xd) gada same wymyślone historie. Niedawno zniszczyłem legowisko pijawek gazem trującem, a ten mi gada, że on je rozwalił strzelbą:/ Teraz nie wiem co tu zrobić: czy czekać, aż on gdzieś wyruszy, czy pogadać z kimś, czy co tu zrobić;/ Byłbym wdzięczny za szybką odpowieć! Pozdrawiam! Stalker020294 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Nie musisz się podpisywać wiemy, że Ty to piszeesz :-D Z tym gościem możesz gadać najlepiej jak zakończy swoją historię i wygarnąć mu jaka jest prawda. Sytuacja powtórzy się jeszcze ze 2 razy (inne historie zmyśli) i jeszcze inna sprawa z nim związana wyjdzie. Na końcu wydajesz kolesia władzom Wolności bądź innym ludziom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Na końcu wydajesz kolesia władzom Wolności bądź innym ludziom. ...i co się z nim dzieje,jak wydasz go Wolności?...otóż dalej stoi owy Flint w Janowie,dalej dużo gada a Wolność tak się z nim policzyła,że teraz koleżka ma na sobie egzo,ma się całkiem dobrze,a i pewnie sobie chwali nowy mundurek . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A to jest jakiś Bug bo. Jak broniłem składu ammo przed Powinnością to był tam koleś co się tak nazywał w Egzo właśnie wracam do Janowa nasz koleżka tez Flin w zwykłym mundurze po prostu jest ich dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Ja, jako że byłem neutralny tego questa nie miałem,natomiast jak pamiętam to ten Flint w egzo pojawił się w Janowie dopiero po wydaniu poszukiwanego Flinta chłopom z Wolności,stąd moje skojarzenie,chociaż nie ukrywam,że tego w egzo mogłem wcześniej spotkać,tyle że nie przywiązywałem do tego wagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A u mnie na bank było ich dwóch właśnie w oko mi się rzucił 1 Egzo Wolności i luknąłem, a to to samo imię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker020294 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Też tak mam:) Ale mam jeszcze jeden problem, ale z inną misją. Mianowicie mam zbadać pewien obszar, w którym detektory wykryły dziwne zjawisko (czy coś) w pobliżu anomalii. Miejsce to wygląda jak stadion, a jak wchodze po schodach to dochodzą do mnie wiadomości o pomoc np.: "Proszę o pomoc 'szum' nie utrzymamy się dłużej niż 3 'szum' " Co tu zrobić?? Gdzie wejść?? Gdzie zajżeć?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wejdź na górę - taki jakby podest i użyj Svaroga czy jak się tam nazywa ten specjalny detektor - ten co wykrywa anomalie. Jak to zrobisz to sam zobaczysz co dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker020294 Opublikowano 30 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 A gdzie można dostać ten skaner?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Wykonaj misje z 3 detektorami dla Sowy i jak ją wykonasz dostaniesz ten detektor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi