sheltzoo_ Posted May 20 Report Share Posted May 20 Czołem stalkerzy! Oto zwiastun zapowiadający mój kanał Zapraszam was do subskrybowania oraz kliknięcia w dzwoneczek, aby być na bieżąco. Na kanale będziemy skupiać się na uniwersum znanym ze świata serii gier S.T.A.L.K.E.R. Dowiecie się wielu ciekawości oraz poznacie dogłębnie świat gry. To właśnie tutaj znajdziecie filmiki dot. lore, gameplaye, ale również skróty z streamów oraz różnorakie teorie dot. stalkera. No to jak stalkerze? Powiedziałem wejdź, nie stój tak... 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anatolij Posted May 20 Report Share Posted May 20 Gotowe 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sheltzoo_ Posted August 2 Author Report Share Posted August 2 W końcu udało mi się przezwyciężyć z trudnościami montażu, co totalnie nie jest moim konikiem :-)) Zapraszam do pierwszego odcinka z serii Wejdź do Zony. Dobrych łowów stalkerzy. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts