mateusz11252 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Przeszłem stalkera cień czarnobyla 2 razy 1 bez modów 2 raz z modami ale z modami na koncu pod spelniaczem mialem inny filmi a uzywalem tylko jeppa mod w opisie nie pisalo o zmianie koncowego filmu ktos wie dlaczego tak sie stało prosze o odpowiedz n a r k a :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Bo w Cieniu masz 7 różnych zakończeń poszukaj na you toube a zobaczysz wszystkie. Jeżeli zakończyłeś grę na spełniaczu to tak na prawdę nie masz pełnego zakończenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zakończeń jest aż siedem ? a ja myślałem że tylko 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurij Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 https://www.youtube.com/watch?v=Q0Di6i6UokU Tu masz wszystkie zakończenia, bo ty zapewne nie wiedziałeś o tych zakończeniach z labolatorium tylko ze spełniaczem życzeń nieprawdaż? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek Opublikowano 20 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Prawda nawet nigdy nie miałem w łapach dekodera :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi