The Iceman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 W tym temacie piszcie o ciekawych bugach bądź easter eggach, na które natrafiliście podczas gry. Ten bug można spotkać nie tylko w stalkerze, niemniej jednak jest wart uwagi. Azot na stacji kolejowej w Janowie wstał z krzesła, jednak chwilę potem źle się ulokował. Poniżej zamieszczam kilka screenów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Wystarczy wyrzucic jakas dobra bron. Ja upuscilem RPG7 i Azot wstal po nia i mialem podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 2 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Ja właśnie byłem obciążony, więc wyrzuciłem starego AK-47 - patrzę, a tu Azot przywłaszczył sobie karabin. Po prostu w skryptach gry ustawione jest, że stalkerzy mają zbierać napotkany łup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bas001 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Ten drugi screen od Basa musicie rozjaśnić. To niestety coraz częściej spotykany bug w różnych grach, ale tylko chyba w stalkerze zwłoki "tańczą" break dance'a (muszą się gdzieś zablokować). A to kolejny bug: Na stacji w Janowie są dwaj stalkerzy imieniem Flint z frakcji "Wolność". Czyżby zbieg okoliczności? Być może ten fałszywy Flint podszywa się pod tego drugiego - fałszywy wiadomo dlaczego*. * Jak się okazuje, Flint to tak naprawdę Sroka, czyli stalker, który zwiał z łupem innych stalkerów ze Skadowska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 O tym rozmawialiśmy z Basem w innym wątku i potwierdziło się to co mówiłem, że jest ich dwóch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Taki mały easter egg. Była nieźle ukryta w fabryce Jupiter. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 W kontenerze za deskami :-D Też to znalazłem i tak sobie myślę, że to mogła być cześć jakiegoś questu tylko z tego zrezygnowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windmaker Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Nie, to jest chyba część questa z tunelem. Nie sprawdzałem, ale czy czasem po przejściu przez tunel i potem powrocie do Janowa nie okaże się, że nie ma tego tam? Azot mówił coś o zapasowym generatorze zepsutym podczas używania rampy, może to jest to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 3 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 No właśnie... nie sądzę, żeby gracz miał dźwigać takie "coś". W dodatku wygląda to na mały generator. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Ale ja nie mówię, że to trzeba dźwigać bo nie da się tego podnieść, ale jak to by była część krajobrazu to by się tego nie ruszyło, a tu to jest jakby gotowe do wzięci ale jednak nie mówię wam kiedyś może był jakiś pomysł na quest ale zrezygnowano z niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Może właśnie był quest na znalezienie i przyniesienie tego, ale autorzy zrezygnowali z tego i powstał taki easter egg jak gitara czy hand radio w SoC. Tym razem nie easter eggi, tylko ciekawostki. Zakupione od pewnego stalkera, który później poległ w boju (wszystkie 3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Od losowego stalkera? W soc mozna bylo znalezc te rzeczy oprocz pda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Tak, raz wylazł z Zatonu i poszedł na górkę walczyć z bandytami, 3 razy wczytywałem, aby zdążyć dobić z nim targu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi