Himmler Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Kto będzie chętny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted January 10, 2010 Report Share Posted January 10, 2010 Ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted January 11, 2010 Report Share Posted January 11, 2010 tk2121, na jantarze na razie nic mocnego się nie dzieje, to i ja się dorzucam, tylko jedno pytanie, jak ta sesja będzie wyglądać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Himmler Posted January 11, 2010 Author Report Share Posted January 11, 2010 Coś na podstawie Koszmaru Jantaru. Fallout jest znany z długich wędrówek po pustkowiach, więc albo będziemy opisywać podróże, albo je "przyspieszać słownie". Tylko jedna prośba podczas kupowania sprzętu nie przesadzajcie z niskością cen. Tylko na podstawie jakiego Fallouta ma to być? Może Chcecie, aby złączyć obie części razem? Można będzie posiadać autko do szybkiego przemieszczania się. Jakby co postaram się załapać ceny sprzętów. Założyłem już stronę link: KLIK! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLOOD_STALKER Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 A czy to będzie coś w stylu takiej gry internetowej? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Autor tematu już dawno nas nie odwiedza. Najlepiej skontaktuj się z nim za pomocą strony podanej powyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najemnik32 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Przy najbliższej okazji mu napiszę, ale ostatnio zajmujemy się z nim inną sesją, więc nie wiem, czy znajdzie czas, na powrót do poprzedniej sesji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts