Mati1012 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mam problem, muszę znaleśc sposób na dostanie się do Prypeci by zbadac punkt B28 przeszukałem fabrykę Jupiter ale nie znalazłem żadnych dojśc do tuneli...tylko dokumenty...wszystkie misje poboczne wykonane w Janowie i Zatonie....Proszę o pomoc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Musisz dalej poprowadzic watek glowny. Ja dokladnie nie pamietam co trzeba zrobic ale po przeszukaniu tej fabryki przy dolnej krawedzi mapy dostalem zadanie zebrania ekipy do prypeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Hmmm...może nie dokładnie ja przeszukałem...znalazłem tam kilka dokumentów..ale może tam coś jeszcze jest...no nic będę szukał... [ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 ] jak ktoś wie gdzie są wszystkie dokumenty w fabryce to niech da znac... [ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 ] A zapytam jeszcze czy dobrze postąpiłem sprzedając znalezione dokumenty?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 A pogadaj z Brodaczem bo to albo u niego albo miejscu koło bunkra naukowców gdzie są zombiaki stacja anten czy coś taki śmieszny znaczek na mapie. [ Dodano: Wto 19 Sty, 2010 ] Jeżeli to Ci nie pomoże to napisz podam pozycję papierów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Moze przez to, ze je sprzedales nie mozesz przejsc dalej. Pewnie trzeba bylo je komus oddac. Wyjatek stanowia chyba tylko zapiski ekipy strieloka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie, dokumenty z wątku głównego są nie sprzedawalne. A przeszukiwałeś budynek w samym rogu fabryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ale przecież wszystkie dokumenty po kolei pokazują się na mapie. A gadałeś z przewodnikiem o dojściu do Prypeci?? Po tym właśnie włączą ci się obrazki po tym lecisz do Azota i po tym ekipę zbierasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najemnik32 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Jak co, możesz mi wysłać save, zobaczę co i jak i spróbuję rozwiązać twój problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati1012 Opublikowano 20 Stycznia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 dzisiaj jeszcze będę kombinował a jak mi się nie uda to wyśle Tobie save'a znalazłem na necie tez fajne map każdej lokacji ale skupiłem się tylko na fabryce żeby sobie dalszej zabawy nie psuc...dam znac potem co i jak.... [ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 ] Dzięki za pomoc co się okazało przeoczyłem jeden dokument w fabryce już dostałem się do Prypeci...Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
placemaker Opublikowano 5 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Witam Ja jednak mam all doc , wskaźnik pokazuje i nitrogen npc to talk ale kiedy z znim 'rozmawiam' nie ma tam absolutnie nic poza "cześć" xDD Tak więc prosiłbym o save z tunelu do prypeci albo z samiutkiego poczatku prypeci [ mam już all mijse za sobą schowki i proszę o to z ciężkim sercem XDDD ]. pzdr [ Dodano: Pią 05 Lut, 2010 ] Witam Ja jednak mam all doc , wskaźnik pokazuje i nitrogen npc to talk ale kiedy z znim 'rozmawiam' nie ma tam absolutnie nic poza "cześć" xDD Tak więc prosiłbym o save z tunelu do prypeci albo z samiutkiego poczatku prypeci [ mam już all mijse za sobą schowki i proszę o to z ciężkim sercem XDDD ]. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi