aaa1112 Opublikowano 9 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 Miałem na myśli gościa za hangarem z torami, przy bramie. Zwykły bandyta nie różniący się niczym od pozostałych. Ale już dałem sobie spokój z tym modem, więc uznajmy temat za nieważny. Nie ma co więcej zawracać sobie głowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaJesus2 Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Pardon że wznawiam wątek. Po zabraniu od górnika zadania na książkę mogę robić wszystko tylko nie ruszać się. Wie ktoś o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 6 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2024 Podejrzewam jakiś bug Zdarza się czasami. Wejdź jeszcze raz na lokację powinno pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaJesus2 Opublikowano 7 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2024 No właśnie nie pomaga ani wejście na lokację ani załadowanie innego zapisu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi