LordDino Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Padł mi dysk i chciałbym coś jeszcze uratować z niego Tj. czy istnieje jakiś program który usunie/wyłączy zepsute sektory i z dysku 160 zrobi np: 90 ale działających i z tego bym zrobił sobie dysk przenośny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Iceman Posted April 5, 2010 Report Share Posted April 5, 2010 Co do twojego problemu, to nigdy się jeszcze tym nie zajmowałem. Temat muszę przenieść do innego działu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordDino Posted April 6, 2010 Author Report Share Posted April 6, 2010 Jasne tak szczerze to właśnie wydawało mi się, że tu go założyłem nie wiem czemu był gdzie indziej coś chyba źle kliknąłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert115 Posted April 6, 2010 Report Share Posted April 6, 2010 Sa programy do odzyskiwania danych ale niestety platne, a jak oddasz do serwisu to zaplacisz kosmiczna kase. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts