LordDino Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Padł mi dysk i chciałbym coś jeszcze uratować z niego Tj. czy istnieje jakiś program który usunie/wyłączy zepsute sektory i z dysku 160 zrobi np: 90 ale działających i z tego bym zrobił sobie dysk przenośny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Iceman Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Co do twojego problemu, to nigdy się jeszcze tym nie zajmowałem. Temat muszę przenieść do innego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Jasne tak szczerze to właśnie wydawało mi się, że tu go założyłem nie wiem czemu był gdzie indziej coś chyba źle kliknąłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Albert115 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Sa programy do odzyskiwania danych ale niestety platne, a jak oddasz do serwisu to zaplacisz kosmiczna kase. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi