Brzo0za Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Witam, pojawił się u mnie pewien problem i to już po raz drugi. Mianowicie w losowym momencie gry przestaje mi działać inwentarz, kiedy chcę go odpalić to nic się nie dzieje. PDA i cały hud jest w porządku, jedynie nie da odpalić się inwentarzu. Miał ktoś podobny problem lub wie jak go rozwiązać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 20 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca A PDA jak Ci działa? Znaczy się normalnie czy masz niebieski ekran? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca PDA działa normalnie, jedyny problem jest tylko z inwentarzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzo0za Opublikowano 20 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca Wszedłem znowu w gierke i jak się okazuje problem dotyczy tylko jednego zapisu, przy załadowaniu wcześniejszego wszystko działa normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi