Stalkerowski Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia Siema. Problem jest taki, niechcący dodałem spawnerem item, niestety jest to item fabularny i chciałbym sie go pozbyć, czy jest jakaś możliwość żeby go usunąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 13 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia @Stalkerowski Są dwie opcje, jedna jest w menu gry, gdzie trzeba wpisać nazwę przedmiotu, ale tu raczej chodzi o nazwę przedmiotu jaką on ma w plikach gry, a druga - wczytać zapis zanim ten przedmiot sobie dodałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerowski Opublikowano 13 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia (edytowane) @wariat No to lipa, bo musiałem go dodać x czasu temu i nie zauważyłem. Najgorsze, że ten item jest do Wolazara, i mam teraz dialogi których nie powinienem mieć na tym etapie. Ogólnie chodzi mi o płytki elektroniczne, więc bede musiał szukać nazwy w plikach. Edytowane 13 Kwietnia przez Stalkerowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi