GeNeX Opublikowano 16 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Witam, mam problem z ostatnim levelem - tym z sarkofagiem. A mianowicie, bardzo chciałbym się z niego cofnąć do poprzedniego aby móc zobaczyć prawdziwe zakończenie, ale nie mogę - na schodach wiodących na górę jest blokada, a po jej przeskoczeniu (wyedytowałem w tym celu możliwości skoku Naznaczonego) nic się nie dzieje. Nie cofnąłbym się także przed użyciem kodów, aby ominąć tą blokadę. Wszystkie moje save'y są już na tym levelu - i to jest mój błąd. Bardzo proszę o pomoc. Chciałbym sie wrócić po dekoder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker_11 Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Uuuu chyba nie da już rady. Ale drzwi można otworzyć gauusem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 17 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dokładnie żeby mieć możliwość cofnięcia się musisz mieć sejwa ze stadionu. A drzwi do zakończenia ze Świadomością rzeczywiście otwierają się jak wrzucisz w nie broń Gaussa rzucaj w okolicy zawiasów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeNeX Opublikowano 17 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Dzięki, filmik podany przez Strieloka na gg wyjaśnił dokładnie co i jak z gaussem. Na konkurencyjnym forum zaraz temat wrzucili do kosza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichociemny1 Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 Dokładnie żeby mieć możliwość cofnięcia się musisz mieć sejwa ze stadionu. Ale wcześniej trzeba spotkać się z przedwodnikiem w Kordonie, potem jeszcze raz do skrytki do podziemi w Agropomie, gdzie czeka na nas doktor i on podaje nam współrzędne skrytki w hotelu. Po odszukaniu dekodera idziemy już prosto do elektrowni. Gdy będziesz rozmawiał już z tą "świadomością" to spróbuj pokierować inaczej rozmowę i się nie zgodzić na ich warunki. Wtedy rozgrywka toczy się dalej (już tylko na terenie elektorwni) i po tym wszystkim jest prawdziwe zakończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi