Jump to content

Gdzie jest Exo?

Garrett
 Share

Recommended Posts

Pamiętam, że można było kupić u handlarza Stalkerów na Agropromie, ale dopiero po dołączeniu do tej frakcji.

:( Hmmm... byłem w Wolnosci i w Powinności w Agropromie ale niegdzie nie było Szkieletu .Były tylko inne kombinezony ,np Bułat / Beryl.

Są dwa sposoby na zdobycie Exo. Albo wybierasz drogą wolności albo powinności. W każdej ze stron za eliminację odwiecznego wroga ( w przypadku wolności - powinność i na odwrót ) dostaniesz Exo. W wolności za wykończenie Powinności dostaniesz Exo wolności a w powinności za eliminację wolności dostaniesz exo powinności. ( ale namąciłem tymi nazwami, mam nadzieję że się połapiesz o co biega )`

Ja zeby rozwalic wolnośc zrobiłem takiego tricka że miałem moda na spawn i jazde samochodami . Wsadzałem wewnatrz bazy przy stalkerach dwa samochody w sobie ,strzelałem i BUM wszystkich rozwalało ale moze to nie liczyło sie jako zabijanie bo nic nie dostałem od nich :( .

• 1 year later...
  • 2 weeks later...

Standarowy Exoszkielet możesz kupić u Stalkerów jeśli masz bardzo dobre stosunki z nimi i wiele szczęścia. Nie musisz do nich wstępować choć to ułatwi ci jego kupno. Zawsze zostaje ci Trade Mod do Clear Skaya. Bez tego moda gra wygląda blado :>

Ależ to przeceież o to chodzi, żeby było trudno. Żeby każdy głupi kombinezonik cieszył, bo jest lepszy od np. kurtki bandyty, którą do tej pory nosiliśmy. Ja osobiście nie czuję się zbyt komfortowo, gdy już od samego początku wyglądam i strzelam jak "Potiomkin". A zdobycie egzo tak w 2/3 gry i po wykonaniu jakichś "zadań specjalnych" - to jest prawdziwa przyjemność :thumbsup:

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.

Comunity