Piesek Opublikowano 30 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2024 (edytowane) Witajcie Stalkerzy , Mam problem z zadaniem " Złodziej samochodów" , Zleca je Dezerter z Agropromu ,Trochę zwlekałem z tym zadaniem , od razu zdobyłem przepustkę , lecz nie ukrywam zwlekałem z samym odnalezieniem auta . W międzyczasie zrobiłem "Kostke Rubika" Od akima , przez co wojacy najechali doline morku , obawiam sie ze w trakcie zabawy z wojskowymi wysadzili oni questowego zaporożca. W internetach nie mogłem zbyc nic znaleśc w tym temacie Auto powinno być w dolinie morku tuż naprzeciw bazy bandytów , za silosami na stacji benzynowej Edytowane 30 Sierpnia 2024 przez Piesek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) @Piesek, a masz save przed Kostką Rubika? Jeżeli tak, to wczytaj i zrób najpierw Złodzieja Samochodów, a potem Kostkę Rubika. Możliwe że najazd wojska mógł zniszczyć to auto, albo jakiś błąd. Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 10 godzin temu, Polski_Szogun napisał(a): @Piesek, a masz save przed Kostką Rubika? Jeżeli tak, to wczytaj i zrób najpierw Złodzieja Samochodów, a potem Kostkę Rubika. Możliwe że najazd wojska mógł zniszczyć to auto, albo jakiś błąd. Niestety nie mam opcji wczytania , znaczy mam ale to jest zbyt duzy odstęp czasu , zbyt dużo progresu w trakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 (edytowane) To chyba po ptakach... Ja bym się cofnął . Kiedyś jak grałem w SoC i zepsułem jedną rzecz, to wczytałem zapis gdzieś 5h w plecy, bo chciałem coś przetestować, nawet to nie była misja . @Piesek Twój cyrk twoje małpy , zrób jak wolisz Edytowane 31 Sierpnia 2024 przez Polski_Szogun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 1 godzinę temu, Polski_Szogun napisał(a): To chyba po ptakach... Ja bym się cofnął . Kiedyś jak grałem w SoC i zepsułem jedną rzecz, to wczytałem zapis gdzieś 5h w plecy, bo chciałem coś przetestować, nawet to nie była misja . @Piesek Twój cyrk twoje małpy , zrób jak wolisz Całe szczescie jeden z agentów był w stanie zrespic zaporożca Wątek zamknięty , Gdyby ktoś szukał pomocy polecam e_l , świetny wojownik oraz wysłannik świadomości Z 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski_Szogun Opublikowano 31 Sierpnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2024 @Piesek fajnie, że się udało i dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 23 godziny temu Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Witam. A ja nie mam w ogóle tego zadania.Po zadaniu na zioło Dezerter znika.Ani razu nie miał takiego dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi