M379 Opublikowano 22 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października Witam! Wszystko pobrałem i zainstalowałem. Po kliknięciu w ikonę Dead Air na pulpicie, pojawiło się menu główne. Kiedy kliknąłem w "ustawienia" by dostosować grafikę itd., pojawiło się coś takiego. Bardzo dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 22 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października @M379 Witaj. A próbowałeś zrobić reinstal moda? W sieci nic ciekawego nie znalazłem na ten wylot, u mnie czegoś takiego nie było, więc wiele nie pomogę. Ale zrób reinstal i spróbuj ponownie, Ewentualnie, jeśli to występuje podczas próby zmiany ustawień, spróbuj z moim plikiem user.ltx. Nie wiem czy to coś da, ale spróbować nie zaszkodzi. Wrzuć do folderu appdata w katalogu moda. user.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M379 Opublikowano 23 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października @wariat Wielkie dzięki! Jutro, gdy wrócę z nocki do domu, pokombinuję. Pozdrawiam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi