Piesek Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października Zdarova Stalkerzy , Mam problem z Pierwszymi wyspami Prime'a Przeleciałem wszystkie wyspy , znalazłem 7 dekoderów , z generatorów był zabezpieczony po zoszyfrowaniu znalazłem schowek twórców na CEA , uratowałem gila na CEA I teraz prime powinien wziąć odemnie dekodery ale nie ma zadnego dialogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października @Piesek Podrzuć zapis to sprawdzę u siebie bo tak mimo szczerych chęci nic nie wymyślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 27 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 425.sav425.ddsMasz dzielny wojowniku i miałbym jeszcze jedna prośbe ale to na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 27 Października Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października @Piesek Już wiem co jest nie tak. Nie znalazłeś dekodera na wyspie na Jupiterze, dlatego Ci nie zalicza podpunktu żeby odnaleźć wszystkie części kodu i nic dziwnego, że Prime nabrał wody w gębę na temat wysp. Zatem śmigaj na Jupiter, odnajdź dekoder i problem się rozwiąże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piesek Opublikowano 27 Października Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 7 minut temu, wariat napisał(a): @Piesek Już wiem co jest nie tak. Nie znalazłeś dekodera na wyspie na Jupiterze, dlatego Ci nie zalicza podpunktu żeby odnaleźć wszystkie części kodu i nic dziwnego, że Prime nabrał wody w gębę na temat wysp. Zatem śmigaj na Jupiter, odnajdź dekoder i problem się rozwiąże. Dziękuje wielkie , nie wiem jak mogłem to ominąć , w dzienniku miałem dekoder z Jupitera więc myslałem ze jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi