Daner Posted December 12, 2024 Report Share Posted December 12, 2024 (edited) Jak w temacie, postanowiłem zagrać kolejny raz w czyste niebo tym razem z modem SRP i dowiedziałem się że już w tej części powinny być dynamiczne emisje, byłem przekonany że pojawiły się dopiero w zewie bo ich nie miałem ostatnio przez całą grę:) W każdym razie mam tylko te scenariuszowe na początku gry a później cisza, tak w wersji oryginalnej na steam jak i z modem SRP. Ktoś spotkał się z czymś takim bo nic nie mogę znaleźć w internecie, wiem że w SRP opcjonalnie można wyłączyć emisje ale tego nie robiłem, zresztą na podstawowej wersji też nie miałem. Właśnie skończyłem wątek oczyszczania podziemi dla powinności i dołączyłem do wolności. Edited December 12, 2024 by Daner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daner Posted December 13, 2024 Author Report Share Posted December 13, 2024 (edited) Wrzuciłem dodatek dla SRP opóźniający emisję i chyba to się odblokowało bo już miałem emisje po dołączeniu do wolności i przejściu na wysypisko. Po około 10 godzinach gry. Edited December 13, 2024 by Daner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts