Polski_Szogun Posted December 29, 2024 Report Share Posted December 29, 2024 (edited) Pamiętacie jak wysyłałem jak filmik jak zdobyć Gaussa na początku gry? Po długiej przerwie od Zewu Prypeci postanowiłem skończyć coś, co zacząłem udało się! Pokazałem to tacie i nie mógł uwierzyć w to, co widzi - Dwa działające Gaussy Spytał się jak to możliwe i powiedziałem tak: "To co Ci pokazywałem czyli na początku gry używasz tego błędu z pancerzem przy drzwiach pod żelaznym lasem i bierzesz dokumenty, a potem zanosisz Kardanowi. Śpisz 24 godziny i odbierasz Gaussa." "Drugi był łatwiejszy. Podczas walki w szpitalu z oddziałem Monolitu zabijasz Kaznodzieję i jak spada jego ciało razem z Gaussem, to spamisz "F" i przez to łapiesz go przed upadnięciem na ziemię, przez co nie jest uszkodzony. To wszystko." Edited December 29, 2024 by Polski_Szogun 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts