ojciecmajster Opublikowano Niedziela o 22:49 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:49 (edytowane) Mam już ponad 100 h w stalkerze gamma, ale od jakiegoś czasu pojawia się dziwny dźwięk podczas trafienia przeciwnika. Takie jakby pikanie które zmienia ton wraz z ilością obrażeń przeciwnika. Pojawiło mi się to chyba pierwszy raz na jantarze, gdy wziąłem naukowca na jakieś polowanie na mutanty. Myślałem na początku że to może jakiś jego detektor tak pika i zlicza trafienia mutantów, ale chyba problem jest z czyms innym. Czy ktoś może wie co to takiego? EDIT: To był zużyty artefakt. Po zdjęciu przestało pikać Można zamknąc temat lub zostawić dla potomnych. A już chciałem przeinstalować gamma, bo sądziłem że to jakiś bug w dźwięku był Edytowane Niedziela o 22:59 przez ojciecmajster Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi