FilmisterPL Opublikowano Piątek o 06:25 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Piątek o 06:25 Panowie oto plik na lepsze przeskakiwanie przez ploty i wspinanie się wyżej dzięki czemu Skiff może wspiąć się tam gdzie nie było nam to dane przetestujcie go u siebie i dajcie mi znać ja gram z ponad 50 modami ale u mnie śmiga. Przesyłam gotowy plik wystarczy wkleić go w folder ~`mods i gotowe. „ledgegrabbing.pak”_(Lower) V1.3.pak Teraz, FilmisterPL napisał(a): Panowie oto plik na lepsze przeskakiwanie przez ploty i wspinanie się wyżej dzięki czemu Skiff może wspiąć się tam gdzie nie było nam to dane przetestujcie go u siebie i dajcie mi znać ja gram z ponad 50 modami ale u mnie śmiga. Przesyłam gotowy plik wystarczy wkleić go w folder ~`mods i gotowe. Posiedziałem trochę i pokombinowałem bo były z tym problemy. „ledgegrabbing.pak”_(Lower) V1.3.pak 27.78 kB · 0 pobrań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi