Dezerter06 Opublikowano Niedziela o 05:59 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 05:59 Może to nie problem, raczej proszę o opinię. Po wykonaniu zadania PDA Krysiuka Dzik proponuje nam że za 25% zysku za sprzedany towar będzie o nas rozgłaszał dobrą opinię wśród Stalkerów. Czy ktoś z tego skorzystał i czy warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wariat Opublikowano Niedziela o 09:07 Zgłoś Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:07 Ja pamiętam że kilka razy z tego korzystałem ale nie zauważyłem żadnych efektów, w stalkerskiej sieci nadal pojawiały się sms-y że "Stalker o ksywie Naznaczony okazał się prawdziwym gnojem, strzela do swoich, bydlak jeden" chociaż nie przypominałem sobie żebym coś takiego odwalił, bo w tym modzie raczej do npc-ów się nie strzela, tylko do mutantów. W każdym razie ta propozycja Dzika w niczym mi nie pomogła, nie zauważyłem żadnych efektów więc proponuje się dobrze zastanowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi