Agrael Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Znalazł ktoś już część amuletu w Kordonie ? jeżeli tak to gdzie dokładnie jest.. bo szukałem tak jak pisze w poradniku w NS5, podobno jest za tymi płytami plecak a w nim amulet, ale u mnie nie ma żadnego plecaka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Amulet?? Czy papiery, amuletu a Kordonie podobno nie ma a papiery masz na posterunku pod budką strażnicza jest plecak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Tak, chodzi o papiery. Dzięki wielkie.. Niechcący usunąłem wpis jak chciałem edytować dopisz to co jest ważne LD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wiesz gdzie w podstawce był pod końcem kontroler? Między drzwiami do tego pomieszczenia, a ścianą leży ten kawałek. Znajdziesz go nim wejdziesz do tego pomieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dzięki LD, na ciebie zawsze można liczyć. Zawsze do usług. LD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi