mati783 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 mam questa na 2 łapy bibliotekarza i wszystkie kokony mutantów. Jak to zdobyc ? Utłukłem dwóch bibliotekarzy (bagna i X-10) i żaden nie miał łapki, będą gdzieś jeszcze te stwory ? A gdzie szukać tych kokonów bo mam tylko 6 ? A może se darować ten nowy kombinezon, bo znalazłem na bagnach ubranko Huntera i wg mnie jest nawet lepszy od SKAT 15, prawie się nie psuje nawet jak walą do ciebie z broni, większość parametrów zbliżona a promieniowanie aż +90 !!! I cicho się biega, jesteś niesłyszalny !!! I wg mnie ma lepszy noktowizor ! Tak to wygląda, ale questa się chce zaliczyć http://www.stalkerteam.pl/public/style_emoticons/<#EMO_DIR#>/cool.gif Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
korn06 Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 To są embriony: mutant_cat_cocoon...to dla kota mutant_tushkano_cocoon... to tuszkan..itd. mutant_flesh_cocoon mutant_poltergeist_cocoon mutant_zombie_cocoon mutant_krovosos_cocoon mutant_psevdodog_cocoon mutant_chimera_cocoon mutant_snork_cocoon mutant_controller_cocoon mutant_boar_cocoon mutant_burer_cocoon mutant_gigant_cocoon mutant_dog_cocoon mutant_psydog_cocoon Łapa: part_digitis_biblio Użyj spawnera, jeśli brakuje Ci brakuje embrionów lub Bibliotekarz nie zostawił łapy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts